graphicanews

Ειδήσεις

Η Hexis στην Atlas Digital

Τα υλικά της Hexis διαθέσιμα από την Atlas Digital AE

την 27 Νοεμβρίου, 2020

Η Atlas Digital ΑΕ ανέλαβε την αντιπροσωπεία της γαλλικής Hexis, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά την πλήρη γκάμα των υλικών της για τις αγορές της επιγραφοποιίας και της ψηφιακής εκτύπωσης. Με τη συμφωνία αυτή η Atlas Digital εισέρχεται πλέον και στο χώρο της διάθεσης αναλωσίμων για τον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα, διέθετε μόνο μηχανήματα εκτύπωσης και περιφερειακά.

H Hexis – από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της επιγραφοποιίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, με 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας – διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων υλικών υψηλής απόδοσης και προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τους επαγγελματίες της ψηφιακής εκτύπωσης, της επιγραφοποιίας, της οπτικής επικοινωνίας, της κάλυψης οχημάτων και του υφάσματος.

Hexis

Ανάμεσα στα υλικά της συγκαταλέγεται και η αντιβακτηριδιακή διαφανής αυτοκόλλητη μεμβράνη PURZON060 η οποία παρέχει προστασία έναντι βακτηρίων και ιών (συμπεριλαμβανομένων κορονοϊών) και προορίζεται για όλους τους χώρους και κυρίως εκείνους με απαιτητικές συνθήκες  υγιεινής  (νοσοκομεία, ιατρεία, σχολεία, καταστήματα εστίασης, δημόσιους υπηρεσίες, μέσα μαζικής συγκοινωνίας κ.λπ.).